Mall Of Berlin alışveriş merkezi

Mall Of Berlin

Mall Of Berlin

Mall Of Berlin

Mall Of Berlin Berlin'deki en iyi alışverşş merkezlerinden birisi. Berlindekli alışveriş merkezleri İstanbul veya Ankara ile sayı olarak kıyaslanamaz, sadece 3-5 tane. 100 yılı aşan tarihi alışveriş merkezi Kadewe en iyisi, ondan sonra Mall Of Berlin gelir.

Mall of Berlinde neler var?
- Saturn  elektronik mağazası (Almanya'da en yaygın elektronik zinciri, Mediamarkt gibi)
- Giyim
- Takı
- Saat (Az sayıda, Esas yeri Kadewe ve Kurfürstendamm caddesi)
- Nike v.b spor mağazaları
- En alt katta süs ve hatıra eşya mağazaları (Berlin'le ilgili hediyelik kupa, eşya, çanta, mıktanıslı süsler v.b almak için en iyi yerlerden birisi)
- Dondurma, cafe, kahve dükkanları
- Hemen hemen her şey var...

Şık güzel temiz bir alışveriş merkezi. Oldukça geniş ve büyük. Gezmeye görmeye değer. Fiyatlar hemen hemen her kategoride Türkiye ile aynı hatta biraz fazla. Ama nadiren Türkiye'ye göre ucuz bazı şeylere de denk gelebilirsiniz. Mesela Saturn elektroik mağazazında 335 euroya aldığım Bose marka çok kaliteli hoparlör (1100 TL eder) Türkiye'de her yerde 2200 TL. Yarı fiyatına almış oldum. Bunun dışında da ne Mall of Berlin'de ne de Almanya'da Türkiye'ye göre ucuz bir ürüne pek rastlamadım. İlgi alanınıza göre nadiren ucuz bir şeye rastlayabilirsiniz.

ULAŞIM:
U2 POTSDAMER PLATZ metro durağının hemen yanında, ulaşım kolay.

Yakınında neler var? Sony Center çok yakın, yürüyerek 3-5 dakika. Friedrichstraße yürüyerek 10 dakika civarında. Alexanderplatz pek yakın sayılmaz, yürüyerek yarım saat sürer.